När Man Gör Framsteg

Jag älskar verkligen när man själv märker i en situation som är helt ny för en, hur man för varje gång gör framsteg och utvecklas. Jag älskar det verkligen, hur vi som människor aldrig tycks stanna upp och sluta utvecklas, och något man trodde var omöjligt för en själv visade sig helt enkelt vara en piece of cake när man kommit in i det. Love it!
Börjar mer och mer komma in i min roll som säljare här på Hunkemöller, och hur deras service tänk är, och jag börjar känna mig mer trygg i min plats här. Är inte det fascinerade, att jag efter bara 2 dagar eller tom bara 1 och halv dag känner att jag växer och känner trygghet. Redan 🙂 Det är verkligen kul här på Hunkemöller, mina kollegor är hur härliga som helst och jag har nu idag fått lära mig grunderna i kassan så jag i alla fall kan ta betalt haha en fördel och även det ett framsteg ^^
20160311_164243-1

20160311_164253-1