Mot Det Nya Jobbet!

God morgon alla underbara läsare!
Idag är en riktigt bra dag för mig, vaknade glad med ett leende på läpparna trots att jag sovit dåligt inatt, men vad gör det – för jag har ju äntligen fått ett jobb! 😀 Hur underbart och härligt som helst, som jag har kämpat, väntat och hållit tummarna dessa senaste månaderna och nu äntligen kom belöningen efter allt slit. Här ser ni den nya medarbetaren hos Hunkemöller i Mall of Scandinavia och jag vet att detta kommer bli en bra arbetsplats för mig 😀
Är så otroligt glad idag, inget kommer att få bort leendet på mina läppar och den glädjen jag har inombords. Är just nu påväg till butiken för att påbörja min utbildning idag så att jag får mer kött på benen och sen så börjar jag ”på riktigt” på måndag, spännande ^^ Underbara torsdag, nu kör vi <3 DSCN1963

2 Comments

    • Hej ^^
      Tack så jättemycket, det känns så kul att få jobba igen och första dagen gick väldigt bra, mycket info att ta in men det gick väldigt bra ^^
      Kram kram