Internationella Kvinnodagen!!

Ett stort grattis till alla fantastiska kvinnor därute, den här dagen är för oss för att fokusera lite extra på varför vi är så grymma! För det är vi! Vi är helt fantastiska! Jag vill att vi ska intala oss själva, inte bara idag utan varje dag året runt, att vi är grymma och starka kvinnor. Vi är intelligenta, kreativa, framgångsrika, tuffa, omtänksamma, målmedvetna m.m. Vi har turen att leva i en tid där det är väldigt jämställd mellan kvinnor och män, vi har fortfarande en bit kvar att gå såklart tills det är helt jämställt, men vi kvinnor börjar mer och mer att ta för oss och vi börjar ta plats och hörs. Tack vare hårt kämpande kvinnor under tidigare år så har vi i dagsläget oändliga mäjligheter att vara tacksamma för och vi har faktiskt allt vi behöver för att skapa oss det livet vi vill ha, inget är omöjligt för oss. Vi kan klättra hur högt vi vill i livet, bara vi vill. Och det är det som är så fantastiskt, vi kan göra det valet själva.

I den här tiden vi kallar 2016 så har vi kvinnor en stark drivkraft som inte verkar försvinna, vi vet vad vi vill, vi vet hur vi ska få det vi vill och vi är inte rädda för att ta vad vi vill. Ta för dig mer, tuffa till dig, säg ifrån, kämpa för det du vill, stå på dig själv och fatta dina egna beslut. Det är rätt så fantastiska över att vara kvinna idag – vi har makten över våra liv, och ingen annan har något att säga till om det.

Kärlek till alla kvinnor därute, lita på er magkänsla och följ den. Inget är omöjligt <3 DSCN1948
Haha lite märklig bild ser jag nu, de ska föreställa en ”jag är en stark kvinna”-gest haha