God Morgon Tisdag

God morgon god morgon fina läsare ^^
Länge sen jag var uppe så här tidigt, var verkligen uppe med tuppen imorse och såg hur himlen gick från mörkt och svart till att klarna upp gradvis till en vacker blå himel. Beautiful! Är det inte så fantastiskt att vi hela tiden har turen att få vakna upp till en ny dag som kan ta er ett steg närmare dina mål och drömmar. En ny dag där gårdagens beskymmer inte besvärar dig. Underbart 🙂
Har precis avslutat mitt första morgonpass på ca 4 månader, yeeey, men det var faktiskt lite kämpigt. Har nog tappat den glöden lite, men så snart jag får in mina jobbrutiner igen med mitt kommande jobb så kommer den glöden vara back on track 🙂 Det är trots allt en vanesak ^^ Körde en powerwalk under 1 timme och 45 minuter innan jag dog, de har tydligen ingen luftkonditionering på detta SATS så det kändes som jag promenerade i en bastu haha Så oskönt ^^ Men ändå en bra start på dagen!
Hur börjar ni er morgon denna tisdag? 🙂
20160308_083758-1

20160308_083935-1

20160308_083857-1