Glad Söndag!

Nämen hej på er ^^
Nu är jag tillbaka igen efter att ha…. tja varit upptagen med ingenting i princip, hade inget att blogga om så då ekade det lite tomt här, tappade inspirationen lite, tråkigt men så blir det ibland. Får ta och rycka upp mig känner jag, med både bloggen och livet, så att jag bland annat har något att skriva om men även får komma ut på lite äventyr om dagarna i väntan på mitt jobb som jag tror kommer komma väldigt snart ^^ Håller tummarna, får inte tappa hoppet för då har jag som sagt redan förlorat. Hur är ni med det där? Att fortsätta hålla hoppet uppe när allt känns så svårt i livet? Ger ni upp eller finns det något inombords som ändå säger åt er att allt kommer ordna sig? Er inre röst som håller er på rätt väg? Jg tror alla är olika med det där, vissa kämpar på även fast det känns meningslöst då de har den inre rösten som säger ”ger du upp nu så inser du inte hur nära målet du egentligen var”, medans vissa kanske ger upp på en gång då de saknar hoppet. Ta inspiration från filmer och personer i din närvaro vars hopp har fört dom framåt även när det kändes som mest meningslöst. Så länge du har hoppet så har du något att leva för och sträva efter. Tappa därför inte bort ditt hopp, det är det viktigaste du kan ha i livet <3 hope