Så Stolt!!

Jag är så stolt över mig själv, jag gav mig faan på att jogga minst 5 minuter på rullbandet idag på gymmet (och planen är att göra det varje träningspass) och guess what? Jag gjorde det!! 😀 5 minuter må låta lite i mångas öron men för mig är det stort då jag avskyr att jogga/springa, så det är ett stort framsteg för mig 🙂 Så fantastiskt när man vågar sig på att göra något nytt eller något som man inte gillar men som man vet är bra för ens träningsresa, och när man dessutom genomför det hur litet eller stort det må vara, det gör mig stolt över mig själv! Dessa 5 minuter var stora för mig och nästa träningspass så blit det att jogga i minst 5 minuter igen, tror detta kommer bli bra för mig själv och min träning, att jag chockar kroppen med något nytt, något annorlunda, mer krävande än tidigare. Vad säger ni, leta do this, 2016 blir vårt träningsår!!
20160302_160047-1

20160302_165035-1