Frukost i Malmö

Hej på er!
Ja nu är vi äntligen i Malmö och vi har njutit av en god natts sömn hemma hos min morbror som var så snäll att låta mig och mamma sova här, såklart haha 🙂 Vi kom fram lite innan midnatt men vi hade ändå lite tid att dricka lite tee med min morbror och hans feu innan det var bums i säng. Har precis ätit lite frukost med solen som steker som bara den på min rygg, den värmer mycker mer här nere och vi har sett de första vårtecknen för i år, blommor!! Så vackerr och så härligt, då vet man att våren snart är här, eller i alla fall här i Malmö haha 😀
Men nu ska vi ut på lite äventyr, vi ska ta en liten promenad till Limhamn för att se de fina området följt av en lunch på en fiskrestaurang, mysigt 🙂 Ikväll så vankas det 30-års fest så det blir kul 😀
Ha en underbar start på er fredag, kärlek till er <3 20160226_111147-1

20160226_111141-1