Packar Väskan

God morgon ^^
Jag ska alldeles strax sminka mig och äta lite frukost innan jag ska iväg på ett viktigt möte, vad det är kommer jag berätta sen, men jag hoppas det går bra för då skulle jag skutta runt av glädje här hemma och gå runt på stan med det största leendet man sett i världen 😀 Vi håller tummarna! Men jag håller även på att packa min lilla carry-on (eller jag snodde älsklingens då den är mycket bättre än min hihi ^^ <3 ) för jag ska iväg på lite äventyr i helgen tillsammans med mamma, så kul! Lite senare idag så ska vi ta tåget ner till Malmö för att fira min kusin som fyller 30 år, sen så blir det nog en tur över Öresundsbron för att besöka Köpenhamn, var så länge sen jag var där så det kommer bli ett härligt återseende 🙂 Men då är frågan, vad ska man ha med sig, är det kallt eller "varmt" där nere, vad för jacka ska jag satsa på, kläder??? Det kommer nog sluta med att jag tar med mig hela garderoben haha Men det löser sig nog. Vad ska ni hitta på idag? Ta inspiration från vädret idag och skin upp lika mycket som solen gör, ni är fantastiska <3 DSCN1856

DSCN1857

DSCN1858