Nöjd Över Min Prestation

Det är inte ofta jag är nöjd över min prestation under en jobbintervju, ibland så svamlar jag, säger osamanhängade saker, låter osäker, får blackout osv, men den intervju jag hade idag är jag mäkta stolt över faktiskt 😀 Mitt möte idag var som sagt en jobbintervju som jag var väldigt nervös över då jag verkligen vill ha jobbet, hela vägen in så gick jag igenom i mitt huvudet några svar på de vanligt förekommande frågorna och jag tror nog att det var det som gjorde att det gick så bra. Att jag var förberedd 🙂 That’s the key people, var förberedd, alltid. Det visar dig själv att du verkligen vill något, att du tar det seriöst 🙂 Hoppas de hör av sig med några bra nyheter, får svar nästa vecka om de väljer mig eller inte, jag hoppas på att de väljer mig såklart haha Men denna intervju kommer jag alltid ha med mig för kommande intervjuer, det gick så bra 😀
20160225_164928