Jobbgaranti För Unga

Hej på er, Är allt bra? Visst är dagens väder helt fantastiskt? Underbart är det, att känna solen smeka ansiktet är guldvärt alltså och det sprider så mycket glädje inombords 🙂 Känns som jag även har hittat tillbaka till inspirationen igen, snappar upp lite saker här och där som fastnar på huvudet som jag tror skulle bli bra inlägg för er 🙂 Vill ju hitta tillbaka till den motiverande och peppande delen av bloggen, där jag vill få er att må bra när ni läser bloggen 🙂
Var en sväng förbi arbetsförmedlingen nu också, ska snart gå med i programmet ”jobbgaranti för ungdomar” (yeey jag anses var ungdom fortfarande haha) då jag varit arbetslös i 3 månader. Blandade känslor då jag gärna vill ha ett riktigt jobb istället för en praktikplats då jag har erfarenhet och alla förutsättningar för att få en anställning, men man tar det man får och mer erfarenhet är aldrig dåligt och en praktik kan leda till framtida anställning. Det är bara positivt 🙂
timthumb_193967719