More Treats From Cloetta

Fick hem ett väldigt trevligt litet paket från Cloetta för några dagar sedan som innehöll spännande och välsmakande nyheter, samt återkommande favoriter från flera år tillbaka som kommer ut i butik inom de närmsta veckorna 🙂 Så kul att jag har fått äran att vara med i deras Cloetta-nätverk och få denna roliga möjlighet att smaka deras nyheter innan de kommer ut i butik, då vet jag redan vilka saker man ska satsa på. Man kanske hittar nya favoriter 🙂 Det jag nog önskar mest är att de åter ska lansera deras Läkerol Fruit Smoothies som jag var helt beroende av när de väl fanns i butik, vaaaarför slutade ni tillverka dom för? Dom är så goda!!! Aja, tills dess de inser misstaget så får jag hitta nya favoriter att mumsa på 🙂
Paketet innehöll:
Ako Frukt – en efterlängtad återlansering som jag tror många har längtat efter. Dessa fruktiga kolor är äntligen tillbaka 😀
Lonka Soft Fudge Vanilla som är en god fugde med en fantastisk smak av vanilj, kan det bli bättre?
Malaco Snöre i Colasmak har även den gjort en efterlängtad comeback men med en nyare colasmak som läskar gott i munnen. En barnsligt god produkt för både barn och vuxna 🙂
Läkerol Dentafresh i smaken Strawberry Mint & Licorice Vanilla Då jag inte gillar lakris så har jag bara smakat jordgubb & mintpastillen och jag gillade den verkligen, en mjuk tuggpastill som fräschar upp andedräkten och deras andel xylitol på 50% bidrar till att stoppa syreattackerna på tänderna och förebygger karier. Väldigt goda och bra för tänderna, dessa åt jag upp väldigt snabbt, en solklar favorit ^^
Läkerol Ginger Lime var en uppfriskande nyhet i Läkerol familjen som kändes bra för både hals och andedräkt, perfekt att ta om man har lite ont i halsen, eller bara vill äta något gott. Lime och ingefära var en bra kombination, även denna en favorit i boxen.
Nutisal Macadamianötter som är torrostade utan olja vid en öppen eld för att bli extra krispiga och smakrika. Perfekta att äta som dom är som snacks när man känner sig sugen på något gott eller varför inte inkludera dom i bakning? Fick bifogat ett recept på chocolate chips cookies med macadamianötter som låter lockande, får baka dessa någongång 🙂

DSCN1787 (Copy)

DSCN1788 (Copy)

DSCN1789 (Copy)

DSCN1790 (Copy)

I samarbete med Cloetta!