Fredagsträning

Då har man fått till ett litet träningspass denna fredag, så härligt ^^ Började såklart passet med en powerwalk i 1 timme med ett högt tempo på rullbandet, nästan på gränsen till att man ska börja springa/jogga (något jag tycker jag borde börja med) för att hinna med med fötterna. Har ni tänkt på när ni är ute och går eller går snabbt på rullbandet, att så fort ni börjar tänka på era fötter, alltså hur ni går och hur fort, att ni typ ”tappar” förmågan att gå? Haha 😀 Jag tänker på det ibland och när jag tänker på hur mina fötter rör sig så är det som att jag övertänker det hela så att jag typ staplar fram på rullbandet för att jag glömt hur man går och nästan ramlar på fötterna. Har ni tänkt och märkt det någongång? Testa och se om ni också får den känslan eller om det bara är jag haha 😛
Jag ramlade inte av rullbandet som tur var, och jag avslutade mitt pass med gynstolen för insida & utsida lår, squats, höftlyft och lite mage. Så fantastiskt härligt! Tog en dusch här på gymmet som pricken över i för detta pass, så härligt och snart blir det foodietime!
Hur har er fredag varit? 🙂 kram på er!
20160219_175125-1

20160219_180501-1