Sjukling

Hej på er
Det verkar som att influensan har greppat tag om mig, känner mig helt utslagen i kroppen, är matt, nyser, är täppt i näsan och halsen. Hade feberkänslor under natten så att jag knappt kunde sova, jag frös även fast kroppen var jättevarm och kroppen kände sig liksom helt snurrig. Kunde inte hitta en skön sovställning utan rullade bara fram och tillbaka, till höger, vänster, på mage och rygg, haha jag lyckades somna tillslut och vaknade lite bättre i kroppen 🙂
Så planerna för idag blir att kurera mig, ligga nedbäddad i sängen, dricka tée och fokusera på att bli frisk(are) så att jag kan ta mig till träningen och träffa folk utan att känna att jag ska riskera att hosta på folk så att dom blir sjuka. Söka jobb och skissa lite ska jag även göra, och om någon av er fina läsare vet om någon butik i Stockholm söker ny butikspersonal på minst 30 timmar i veckan så skriv det i kommentarerna och tipsa mig, så att jag inte går miste om det perfekta jobbet för mig ^^
pepp