Yeey, Neey eller kanske?

Har så svårt att bestämma mig, velar fram och tillbaka om en design jag har hittat kommer bli bättre eller sämre än det jag har nu. Har velat göra om looken så himla länge men har inte hittat ett tema som har passat mina idéer, har inläggen blivit som jag velat så har headern varit för liten, eller är headern bra så är det något som ser fult ut med inläggen osv osv. Alltid är det något som saknas men jag tror att jag nu har hittat ett tema som jag tror fyller de flesta av mina checkpoints. Det viktiga för mig med det nya utseendet är att headern och inläggens format blir som jag vill, resten kan jag pussla fram allt eftersom.
Ett test ser ni här nedanför, inläggen är placerade i mitten, bredare, vit bakgrund och en stor header. Jag vill ha större bilder i inläggen och sen är även tanken att ha instagram och andra länkar längst ner på sidan, men det får jag pussla lite mer på, headern och inläggen är ändå viktigast 🙂
Så vad tycker ni? Vad för första intryck får ni? Är det en yeey-känsla, en neey-känsla eller ett kanske? 🙂
möjlig ny design