Upp Och Ner

Hej på er ^^
Står just nu på rullbandet och känner mig lite duktig som tog mig ner till gymmet trots att jag inte känner mig på topp idag, kunde inte sova inatt då jag troligen hade så mycket tankar i mitt huvud som snurrade runt och höll mig vaken. Somnade efter kl 5 när älsklingen åkte in mot jobbet och har bara fått några timmars sömn. Känns så frustrerande det här, mitt mående går verkligen upp och ner för varje dag som går och det är inte kul… Jag försöker ”fuska” mig glad, ni vet när man trycker in en massa happy thoughts (stavas det så haha ^^) för att lura skallen att man mår bättre och är gladare än man egentligen är. Jag tror det är bra att göra så ibland när man mår dåligt för att inte tappa sig själv, komma av vägen man går på och börja tvivla på aig själv. Jag mår dåligt över att inte ha ett jobb att gå till och om jag inte trycker in happy tankar och ser till att hålla hoppet om ett nytt jobb vid liv även om det känns hopplöst just nu, då kommer jag tappa mig själv. Och det är då jag har förlorat.
DSCN1815