Naturliga Naglar

Provade på att göra mina naglar med nageltippar denna gång, och det var inte så pilligt och svårt som jag trodde det skulle vara 🙂 Snyggt med mellanlånga naglar som alla har samma längd, eller ja någorlunda samma längd i alla fall haha Kan ju inte bli helt precis 😉
Färgen jag valde att köra med är en naturlig nyans av rosa, inte för skrikig, inte för bubbelgummig och inte heller för svag, blev glatt överraskad att färgen ändå var så pass täckande och fint ljusrosa då det är de perfekta diskreta naglarna som även gör att man ser snygg ut 🙂 Körde bara nagellack och inte en massa glitter och stenar på den här gången, mamma övertalade mig om att naturligt och enkelt är snyggast, och med den här nyansen kan jag inte annat än instämma. Tror denna färg är min favorit av alla 4 färgerna jag har nu (bubbelgum-rosa, blått, rött och ljusrosa), perfekt klassiskt ^^
DSCN1753 (Copy)

DSCN1756 (Copy)

DSCN1757 (Copy)

DSCN1762 (Copy)

DSCN1809 (Copy)

DSCN1810 (Copy)