Biomys

Hej på er ^^
Är allt bra med er? Njuter ni av detta härliga vinterland vi har idag (om ni har snö där ni bor ^^)? De dagar jag älskar mest under vintern är de dagarna när snön ligger vit på marken, det är en klarblå himmel och solen skiner en starkt i ansiktet och värmer upp en i de kyliga temperaturerna 🙂 Där och då njuter man av att höra snön knastra under fötterna när man går samtidigt som man har solens strålar som lyser över en och man uppskattar det vackra vinterlandet 🙂 Håller ni inte med?
Snön föll verkigen ned igår när vi var på bio och såg Zoolandet 2, Haha oj som vi skrattade, har nog inte skrattat så mycket under en film på väldigt länge, och då menar jag att man skrattar så mycket att man nästan blev tårögd och fick ont i magen, så kan verkligen rekommendera er att se den 😀 Har ni sett den första filmen? Då kommer ni gilla den här, för att ha väntat 15 år med att göra en uppföljare så var de duktiga på ha kvar personligheterna hos karaktärerna, så det var blandat nytt och gammalt, typ ^^
20160212_172041-1

20160212_172100-1

20160212_220920-1