7 Saker Att Göra På Alla Hjärtans Dag

Kärlekens dag närmar sig och många känner nog pressen och stressen över att hitta på något romatiskt och fint för sin partner, eller köpa någon fin present som får hjärtat att dunka lite extra. Jag tycker det är lite onödigt att känna den pressen då det du gör för din partner den 14 februari inte är avgörande för hur mycket du älskar honom/henne, det finns ju 364 andra dagar på året du ska visa kärlek på, men om det är så att man är ett sådant par som kanske inte går ut och äter så ofta eller är så duktiga på att visa sin kärlek till varandra då vardagen tagit över, så kommer det här några tips på vad du kan göra för att visa hur mycket din partner betyder för dig och hur mycket du älskar honom/henne ^^

1. Ni kan återuppleva er första date ni hade tillsammans, gör precis det ni gjorde när ni gick ut för första gången för att lära känna varandra och känn hur gnistan och kärleken till varför ni föll för varandra hittar tillbaka till er vardag igen.

2. Ha en hemmapicknik! Då februari kanske inte är den perfekta månaden att ha en picknik utomhus så är vardagsrumgolvet perfekt för lite picknikmys. Tänd en massa ljus, ha en massa kuddar, lyssna på musik eller se en film om ni hellre vill göra det, skapa ett litet buffébord på filten med era favoritmåltider och skåla i gott rosévin eller saft om ni föredrar det 🙂 Så mysigt, romantiskt och intimt!

3. Ni kan välja att inte göra någonting alls, bara för att det är alla hjärtans dag så innebär inte det att man måste göra något utan kom överens om att i år så skiter ni i den 14/2 och kör en slappardag med massa gottgott som donuts, varm choklad med marsmallows och Ben&Jerry glass, en perfekt dag som ändå blir kärleksfull med hjälp av de små sakerna i vardagen så länge man får spendera den med sitt

4. En standard är såklart att gå ut och äta en fantastisk middag på er favoritrestaurang, eller vidga vyerna och prova något nytt, så denna klassiker får självklart vara med på listan. Boka ett bord för 2, njut av en trerätters/tvårätters, skåla i ett glas med champagne och avrunda kvällen med en drink på er favvisbar. Strawberry daiquiri är ett hett och smakfullt tips 😉

5. Att ta in på hotell kan ge lite exitement och en ny upplevelse tillsammans, även om ni checkar in i er egna stad så ger känslan av att komma hemifrån lite exitement, speciellt om man är ung och fortfarande bor hemma så är detta guldvärt 🙂 Gör något oväntat och nytt, ta in på hotell, ät en god middag och avsluta kvällen med god dricka, chokladdoppade jordgubbar och massa skratt på rummet 🙂

6. Vill ni komma iväg lite så kan jag starkt rekommendera en kryssning. Billigt, roligt, man får komma bort och man får garanterat ett par roliga 22 timmar tillsammans. Ät deras goda buffé eller en trerätters från en av deras restauranger, drick goda drinkar, unna er en spabehandling, njut av deras underhållning, dansa och skratta tillsammans. Detta ska jag och mitt hjärta göra på alla hjärtans dag, vi åker lördag-söndag så det kommer bli trevligt ^^

7. Överraska din partner med en kväll med hennes/hans favoritmat, efterrätt, dricka, snacks, film, ja allt som kallas favoriter i hennes/hans bok. Förbered det mesta dagen innan utan att avslöja något så att det går fort att göra klart under söndagen, försök få ut honom/henne hur huset en liten stund så att du kan fixa det sista så att när han/hon kliver in i huset så väcks hon/han av tända ljus, romantisk musik, kanske röda rosor, rosenblad på golvet, kanske en fin present, favoritmaten uppdukad osv och njut av att se glädjen rinna över hos din partner. Love it, det vill jag uppleva någon gång haha ^^

Oavsett vad ni väljer att göra så sprid en massa kärlek till alla ni bryr er om, men glöm inte att även fylla de andra dagarna på året med lika mycket kärlek som ni visar på alla hjärtans dag, för kärlek kan man aldrig få för mycket av <3 DSCN1800