Jag Får Tvinga Fram Det

Hej på er!
Sorry att jag återigen bara försvann från bloggen men inspirationen är helt borta, tror även att lusten att blogga har försvunnit lite 🙁 Det gör mig så ledsen, jag som hade ett sånt bra flow i min uppdatering och i vad jag skrev för er 🙁 Men allt det här har att göra med att jag mår dåligt just nu, saknar att jobba så jäkla mycket och då jag inte gör något om dagarna som kan inspirera mig och ge mig saker att skriva om. Förhoppningsvis så vänder det snart!
Jag vet att jag sa för mågon vecka sedan att man inte kan tvinga fram ibspirationen, utan att den kommer där man minst anar det, men jag känner faktiskt att jag helt enkelt får tvinga fram den lite nu så att bloggen inte lider av det. Jag får gräva djupt in i skallen och använda de mest simpla idéerna för att få fram ett inlägg för er. Har några idéer i huvudet redan nu som jag ska skriva ner i några inlägg så fort som möjligt så att jag kan publicera dom lite då och då för er. Bra inlägg då, inte några halvdana bara föf att uppdatera, standarden ska fortfarande vara bra 🙂
DSCN1746