Michael Kors Bag

Here is my new baby! Hur fin är den inte, mina garanterat nya favourit väska som jag ska slita med kärlek haha 😀 Älskar att den är stel i formen och har en klassisk och stilsäker look, var nog på tiden att jag uppdaterade min väskgarderob då jag slitit rätt så mycket på min andra Michael Kors väska jag fick av Alex när jag fyllde 22 ( tror jag det var 😛 ), måste ju variera mig lite så att alla mina väskor håller i flera flera år till ^^
Min älskling var så himla fin som köpte väskan som present till mig när vi var i Amsterdam förra helgen, vi gick bara in i butiken för att kika runt lite på vad som är nytt och sedan så sa han att han ville köpa en väska som present till mig bara för att så du blev det denna svarta skönhet <3 Så fin du är honey, älskar verkligen väskan och älskar dig för att du är så fin <3 DSCN1734

DSCN1733

DSCN1732

DSCN1730

DSCN1723
DSCN1731