21 Minute Body

Hej hej
Började min dag med att köra lite hemmaträning, perfekt att SATS har startat en Online training så att man kan köra några av deras utvalda gruppträningspass hemma i sitt vardagsrum i lugn och ro när man har tid för det, grymt att börja sin dag på. Så nu kan man inte skylla på att man inte har tid att ta sig till gymmet om man har några pass tillgängliga att köra hemma (om man är medlem hos SATS då alltså ^^ ) 😉
Försökte mig på passet 21 Minute Body och det gick sådär, hade inte så mycket energi eller styrka i kroppen så körde väldigt halvdant, men passet verkar vara väldigt bra. Under 21 minuter så kör man igenom hela kroppen med kondition och styrka, perfekt om man har ont om tid 🙂 Jag berättade förut i bloggen för kanske någon vecka sedan att jag ska börja mina dagar med att köra ett pass från online träningen så ska nog köra detta 21 minuter långa pass varje morgon, kan vara ett bra sätt att vakna på 🙂
DSCN1743

DSCN1744