Zero Inspo

Ja nu har det hänt igen, jag har absolut ingen inspiration till att blogga, är helt tomt i huvudet på mig och när jag väl kommer på något att skriva för er så vet jag inte vad och hur jag ska få ner det på papper/datorn. Det är som att orden och alla de meningar jag byggt upp i huvudet bara försvinner när jag sitter redo att trycka på tangenterna. Jag vet inte varför det är så här, det kan kanske bero på att jag inte mår så bra just nu, att jag känner mig lite deppig över att inte ha ett jobb, att inte ha något att göra, att jag känner mig så oinspirerad och att det känns som att jag inte har en direk mening i livet just nu, en väg att gå. Oavsett vad det beror på så är det inte kul. Känner mig inte ens peppad på att gå och träna nu när jag har tid till det…. Whyy
Har ju ändå lite kvar att berätta från resan till Amsterdam och även lite nyinkommet till min garderob som jag måste visa er, så jag hoppas detta vänder snart för det här är bara deprimerande…