Day 2 In Amsterdam

Av någon konstig anledning så kunde varken jag eller älsklinge sova natten till lördagen när vi var i Amsterdam, vi låg vakna hela natten och fick knappt 3 timmars sömn innan vi tog oss upp ur sängen för att inte slösa bort hela dagen, man är ju inte i Amsterdam så ofta som sagt 🙂 Så vi var som sagt väldigt trötta under hela lördagen tråkigt nog men vi fick lite gjort i alla fall 🙂 Vi åkte in till stan under lördagen igen och gick runt i de lite fancy butikerna den här gången och man märkte skillnad på atmosfären och miljön längs med gatan jämfört med gatan Leidsestraat, det kändes liksom mer fint och rent haha 🙂 Vi gick runt i några av butikerna som bland annat Gucci, Burberry och Michael Kors där älsklingen var så underbar och köpte en liten present till mig (ska visa er sen ^^ ) 😀
Sen gick vi längs den populära shoppinggatan The Dam tror jag den hette, där de hade väldigt många butiker, många H&M på rad (fler än vad Drottninggatan har haha), kikade in i många av deras butiker men hittade inget som gav mig ”wow-känslan, att det där måste jag bara ha”.
Efter lite mer sightseeing från staden så försvann energin helt från oss båda, det blev lite sleepwalking så vi åkte tillbaka till hotellet för att vila lite men vad tror ni händer då? Jo vi båda somnar och sover till sent :/ Så vi beställde in roomservice då klockan var så mycket, det blev lasagne och en chokladbakelse till middag och sedan så somnade vi igen… Så en lite tråkig lördag blev det, men så blir det ibland ^^ Vi får bli bättra på att hålla energin kvar nästa gång vi åker dit haha 😀
DSCN1617

DSCN1616

20160130_143600-1

20160130_145414-1

DSCN1615

DSCN1618

DSCN1619

DSCN1621

DSCN1622

DSCN1623

20160131_155949-1

DSCN1628

DSCN1626