Vad Tycker Ni?

Hej pĂ„ er 😀
Vad tycker ni om min hemsida —> My Friendships?? Visst Ă€r designen stilren och snygg,och syftet fantastiskt? 😀 Om ni kĂ€nner er lite ensamma eller helt enkelt vill utöka din vĂ€nskapskrets sĂ„ kika in och lĂ€gg upp ett inlĂ€gg! Sidan Ă€r som sagt fortfarande i startfasen och mycket kommer att förĂ€ndras med tiden men för att hitta det som mĂ„ste förbĂ€ttras sĂ„ mĂ„ste sidan anvĂ€ndas sĂ„ jag kan se vart saker och ting brister och vad som saknas 🙂 SĂ„ det kommer att vara mitt arbete framöver, sĂ„ kul att ha nĂ„got att strĂ€va efter, nĂ„got man stĂ€ndigt vill förbĂ€ttra och utveckla sĂ„ att det blir sĂ„ bra som möjligt ^^
Men nu blir det att packa trÀningsvÀskan och dra ner till gymmet för att röra pÄ kroppen lite, var ca 1 vecka sen sist och det mÀrks haha KÀnner mig lat och lite puffig, saknar att röra mig ^^ Ha en underbar dag underbara lÀsare, ta hand om er <3 DSCN1699

/ Emilia

You may also like