Train Hard To Get Results

Japp så är det, man måste träna hårt för att kunna se några resultat, därför powerwalkade jag i ett snabbt tempo i 1 timme och 30 minuter (samt körde min gynstol för insida & utsida lår ^^ ) idag så att svetten rann från alla håll och kanter haha Jag borde verkligen försöka på mig på att jogga lite också, köra intervaller, men jag gör det aldrig haha Jag vet, jag säger det typ varje gång att jag ska jogga men när jag väl går på rullbandet så känner jag inte för det, så då promenerar jag bara istället, men det är lika bra det. All träning är ju bra 😀 Men som sagt, för att få resultat så måste man ju träna hårt så jag får helt enkelt ge mig faan på att jogga nästa gång jag är på gymmet, om det så bara är för 5 minuter så har jag ändå gjort det. Så får jag komma på någon belöning jag kan ge mig själv efteråt så att jag kan motivera mig lite extra. Det kan vara bra att tänka på för er skull också inom träningen eller annat i livet, om ni har något jobbigt framför er eller ni kanske drar er från att t ex. jogga som för min del, ge er själv en belöning när ni har klarat av det, då kopplar ni det jobbiga med något bra. Att ni dels överlevde det, ni märkte att det inte var så farligt som ni trodde, men framförallt så kommer ni känna er grymma och så glada inombords att ni klarade av det. En fantastisk känsla! 😀
20160202_163858-2