My Plans For This Monday

Hej och hå fina läsare ^^
Känns som att jag har så mycket att berätta för er från både min weekend men även lite andra saker, så kul att äntligen ha lite inspiration igen 😀 Det härliga med inspiration är att den kan dyka upp där man minst anar det, därför anser jag att man inte ska tvinga fram det för då går det absolut inte, utan då är det snarare svårare att få fram sin kreativitet. Man liksom sätter krokben för sig själv. Det viktiga med att hitta sin inspiration är att bara låta den komma, inte vänta på den utan ha ögonen och sinnet öppna så att man hittar den där man minst anar det 🙂 Jag hittade ju min inspiration i Amsterdam och det var kanske inte det man hade väntat sig när min inspiration hade dalat för några veckor sedan ^^
Ska se till att hålla kvar vid den så länge jag kan, som idag då jag ska strukturera upp mitt liv, söka jobb jobb jobb jobb, lägga upp ett träningsschema, söka de utbildningar som har öppnat sin ansökan för HT2016, skriva ihop några inlägg om min weekend samt lansera min efterlängtade sida idag, S Å S P Ä N N A N D E!!
DSCN1696