Lansering – Hitta Nya Vänner!

Nuså mina underbara läsare, nu lanserar jag min idé som jag har tänkt ut, funderat på, jobbat på och klurat på väldigt länge. Hur ska jag göra, vart ska jag lansera den, hur ska den se ut, hur ska det fungera? Det är några av de tankar som har cirkulerat runt i mitt huvudet när jag arbetat med det här men jag tror att det här blir en otroligt bra grund, den är i startfasen och kommer ständigt utvecklas, men det här kommer ni gilla 😀
Jag har skapat en webbsida där ni kan komma i kontakt med personer som är på jakt efter nya vänner. Det kan bero på allt från att man har fyttat, man kan ha glidit ifrån sina gamla vänner, man vill ha fler vänner, ja oavsett vad det beror på så kan alla i hel Sverige använda sig av denna sida för att hitta nya vänner i sin stad. Jag vill föra er samman, så att ingen ska behöva känna sig ensam. Att söka efter vänner ska inte behöva vara svårt, så kika in på My Friendships och påbörja jakten efter din nya bästa vän redan idag!!
bild

bild 2

2 Comments

 1. Kan inte du ha en frågestund snart? Gillar din blogg! Hur många följare och kommentarer har du varje dag? 🙂 kram

  • Hej Maria 🙂
   Så kul att du gillar min blogg, det gör mig väldigt glad att höra det ^^ Ja men absolut så kan jag ha det, det ska jag se till att ha någon dag framöver, kan ju vara lite kul att få lite frågor så man kan få berätta lite mer om sig själv, tack för tipset 😀
   Hmm, har inte jättemånga kommentarer per dag men jag har runt 300 läsare per dag i alla fall 🙂
   ha en underbar dag, kram kram ^^