The Power In A Compliment

Snubblade över den har starka och så korrekta bildserien som jag tycker stämmer så himla bra i hur viktigt det är med att sprida glädje och komplimanger, inte bara till sina nära och kära utan även till okända människor man ser på stan. Att något så enkelt som ”vad fin du är idag” kan få hela en persons dag att gå från dålig till helt fantastisk, speciellt om man märker att personen kanske ser lite nedstämd ut. Man vet själv hur det är vissa dagar, man kanske tycker att håret blev fult, tog man kanske fel tröja eller man kanske ångrar skorna man valde, ibland så tänker man mycket på sånt och tror att hela världen märker det misstaget och man skickar ut osäkra signaler, men hur tror ni ens inställning reagerar om någon okänd människa på stan säger att mina skor är riktigt snygga? Man blir såklart riktigt glad, man ler både inombords och på utsidan, man börjar tänka att sitt val av skor kanske inte var så dåligt trots allt. Man blir mer självsäker. Är inte det fantastiskt att en enkel mening kan göra en sån stor skillnad för en person? 🙂 Underskatta aldrig en komplimang, tänk bara på hur du själv hade reagerat om någon sa något snällt till dig 🙂 Ni är fina och underbara allihopa <3 a0p50WL_700b