Så Får Du Ett Rikare Liv

Vissa föreläsare är verkligen born to inspire via tal för Charlie Södeberg var verkligen hur grym som helst under föreläsning Så får du ett rikare under gårdagen. Vilken talare 😀
Det var en inspirerade föreläsning där han även lät oss vara delaktiga med att tala med varandra om vad våra drömmar är osv och vad ett rikt liv är för en själv, men han fick en att refeklektera över hur man själv är. Hur ens egna beteenden hämmar en i jakten på sitt rikare liv. DÄr fick man en tankeställare och en eyeopener, dags att ändra sitt beteendet känner jag haha 🙂
Jag gillade när han pratade om att så fort man ändrar sitt synsätt, när man slutar säga ”nej men det där kan jag inte göra”, ”nej men det är för svårt, har du något annat som kan passa mig” osv, så kommer allt bli lättare. Allt handlar om inställning och att lära sig se det man letar efter. ”Kantarelleffekten” kallade han det, att så fort man har hittat en kantarell så ser man dom hela tiden hädanefter 🙂 Spännande tänk, en välspenderad tisdagskväll, otroligt inspirerande!
DSCN1565

DSCN1570

DSCN1572

20160126_204756-1