Börjar Bli Nöjd

Min idé börjar verkligen ta form, sidan börjar bli klar och de sakerna som jag tidigare oroat mig över har faktiskt fungerat på ett eller annat sätt 😀 Kan man bli mer glad över det?? 😀 Tror inte det, gaaah det är så kul när något man byggt upp och tänkt ut i huvudet under en lång tid, sedan blir någorlunda som man tänkt sig och man nu känner att man kan ta på det. En overklig och pirrig känsla alltså, oslagbar! Jag vet att ni kommer gilla idéen, så mitt stora jobb efter lanseringen av sidan kommer att bli marknadsföringen (det jag vill jobba med ju 😀 ) så att så många som möjligt kan ta del av det jag har gjort för er 😀 Bara lite småfix kvar, sen så får ni se!!
Men nu ska jag röra mig in mot stan för att gå på döreläsningen jag pratade om igår, om hur man får ett rikare liv. Det är Charlie Södeberg som talar så det kommer bli spännande ^^
DSCN1563
Haha vilket blue face jag fick då det inte längre är ljust ute haha