Mycket Att Se Framemot

Hej på er ^^
Vaknade lite sent idag då jag inte kunde somna inatt, låg fortfarande vaken när älsklingens larm ringde vid 4:30 men somnade vid ca halv 6 så tog igen den förlorade sömnen där ^^ Kände mig otroligt kreativ och effektiv under natten i alla fall då jag i princip gjorde klart min ena idé som är redo att lanseras och presenteras för er väldigt snart 😀 Är bara lite småsaker kvar att fixa så att allt blir så bra som möjligt, 100% färdigt, är ni spända på vad det kan vara? 😀 Antingen så får ni reda på vad det är innan fredag eller i början på nästa vecka, so exited!!
Annars så känner jag att den här veckan har mycket spännande och kul att se framemot, så underbart! Idag ska jag fortsätta jobba på idén så den blir klar, söka jobb såklart också ^^ Imorgon så ska jag på en föreläsning tillsammans med mamma och Hjalmar om hur man får ett rikare liv (med egen tolkning då om vad ”rik” betyder för en själv, om det är mer pengar eller t ex. mer tid), sen på onsdag så ska jag och älsklingen skriva kontrakt för vår lägenhet (!! Får berätta mer för er sen), klippa mig om jag lyckas få en klipptid eller om pappa klipper mig haha och sen till helgen så händer något spontant och roligt som jag berättar för er då 😉
Men nu blir det träning för min del, en powerwalk ska genomföras, kanske går en extra lång promenix idag för att sedan köra lite styrka efteråt, awesome!! 😀
Hur ser er dag och vecka ut? 🙂
DSCN1543