Tacopaj

Hemma igen mina darlings ^^
Har haft det jättetrevligt med Ava denna eftermiddag, vi satte oss på John Chris (inte Espresso House denna gång 😉 ) där jag åt en tacopaj då jag inte hann äta något innan jag åkte in, för att uppdatera varandra om vad som händer i våra liv och vad vi vill ska hända framöver. Båda känner lite åldersnoja då vi börjar komma upp i åldern ”då man ska ha allt figuerd out”, man ska börja tänka på framtiden, ha sitt pluggande klart och tänka igenom sitt liv. Men hörrni, skit i det, skit i alla de ”måsten” som vissa åldrar för med sig, det finns inga måsten kring hur du ska leva ditt liv, speciellt inte bara för att du har fyllt t ex. 25. Ålder är bara en siffra och du ska göra det som gör dig glad, och om folk klagar på det och tycker du borde slow down och act your age bara för att din ålder är en mer vuxen siffra – ignorera dom! Det är ditt liv så lev det som du vill! VI planerar i alla fall att åka på festival i sommar, ni vet med tält oc hela köret haha Frågan är bara vilken som blir bäst, Way Out West, Bråvalla.. vilka mer finns haha? 😀
DSCN1539