Let’s Do This Thursday

Hej på er, är allt bra? 🙂 Känner ni er glada och positiva idag eller finns det något som tynger ner er och får er att känna er lite ledsna inombords? Ibland blir det tyvärr så att man bara känner sig lite nedstämd men det behöver inte nödvändigtvis innebära att man mår allmänt dåligt eller att man känner sig lite smått deppig, man har som sagt sina dagar. Som jag nämnt tidigare så är det bra att ha kontraster i livet och det gäller även sina känslor för att låta sig känna allt man känner, bra som dåliga känslor för att lära sig uppskatta sina bra dagar. Om du inte går igenom det dåliga kommer du inte uppskatta det bra i livet lika mycket, därför är alla känslor och perioder i livet viktiga! Med det sagt, var inte rädd att tillåta dig själv att vara nedstämd, de känslorna är minst lika viktiga som när du känner dig som ett lyckopiller 🙂
Nej men nu ska jag börja rulla in mot stan för att träffa Ava för att gå runt lite i butiker och fika lite, underbart! Och vilket underbart väder vi har idag, solen skiner och ger en härlig vinterdag, löv it ^^
DSCN1536