Jag Ska Komma In

Jag är fast besluten av att komma in på en utbildning nu i höst. Det ska jag bara göra, jag ska komma in, jag ska bli antagen och jag ska få mig min examen om något år och bara känna att den delen i livet är avklarat. Bocka av det på min bucket list, faan vad nice! Men det viktiga nu är ju såklart att komma in, tidigare år när jag har sökt så har jag varit ganska dum i mitt plugg-sökande då jag alltid var ute i sista minuten, visste knappt vad som fanns att söka och anmälde mig till kanske 1-3 utbildningar, ”självklart skulle jag ju komma in” tänkte jag, men jag var lite för naiv och trodde jag hade bättre chanser än vad jag egentligen hade, stoppade alla äggen i en korg kan man säga. Det gjorde mig frustrerad, förbannad, ledsen och besviken, hur kunde jag liksom återigen missa att söka och måste vänta ytterligare 1 år innan jag kan börja plugga!! Men den här gången, nu kommer det bli annorlunda, jag är ute i god tid och scannar av vilka utbildningar jag vill söka, vad som finns och vad som krävs av mig för att kunna söka in (tittar mycket på yrkeshögskolor att söka till och där kan man behöva skicka in arbetsprover till vissa utbildningar). Den här gången ska jag komma in, så är det bara, det finns inget annat alternativ, jag ska börja plugga i höst, jag ska påbörja min väg att bli marknadsförare/projektledare/kommunikatör. Så är det bara 😀
Har ni några planer på att börja plugga i höst? Vad ska ni söka i så fall? 🙂 Vad drömmer ni om att bli när ni blir stora? ^^
knknkn