Online Training

Hallu
Min inspiration har verkligen dalat märker jag, vet inte vad jag ska skriver för er då jag inte gör något om dagarna för tillfället. Söker jobb, tränar och kollar serier, det består mitt liv av just nu så finns inte direkt något att ta därifrån för att skriva något intressant för er. So sorry, det kommer bli bättre så snart jag får jobb igen, det är bara en tidsfråga innan de dyker upp!
Därför får ni ytterligare ett inlägg som har träning som sitt fokus, har ju mycket tid till det och idag tänkte jag prova något nytt från SATS. Nämligen deras Online Training 🙂 De har samlat några av deras gruppträningsklasser inom både styrka, kondition och flexibilitet som man kan göra hemma i sitt vardagsrum, hemmaträning där du blir guidad genom passet som om du vore på ett pass i någon av SATS lokaler. Hur smart är inte det 😀 Jag gillar den idéen, att du kan få ett gruppträningspass utan att lämna huset som kommer ge samma effekt som om du vora på plats på SATS, helt fantastiskt! Jag har redan valt ut vilka pass som intresserar mig, bland annat Barre Move (träningspasset som är inspirerat av balett) och AfHo (ett danspass med mycket energi och styrka). Min tanke är att börja mina dagar med ett pass så att jag redan från att jag vaknat sprider endorfiner i kroppen så att jag får en bra start på min dag, utan att behöva gå ner till gymmet eller passa någon tid, men även kunna köra det pass jag vill 🙂
Så vad för pass ska jag börja med, finns så mycket val haha 😀
20160119_133803-1

20160119_133807-1