Söndagsaktivitet

Hej hej ^^
Hade en väldigt trevlig kväll igår med bio och lite drinkar (cider haha) efteråt med trevligt sällskap 🙂 Filmen Daddy’s Home var bra, en lättsam och rolig komedi med Will Ferrell och Mark Wahlberg som fick en att skratta många gånger, och det tycker jag är ett bra betyg 🙂 Efteråt så gick vi till en bar som ligger vid Kungshallarna (såg aldrig vad baren hette haha ^^) och tog några glas innan vi åkte hem. En härligt lördagskväll utan några krav eller höra förväntningar, bara gott sällskap, mycket skratt och god dricka 🙂
Tog inga bilder vilket jag är lite arg över då jag är så dålig på det, men jag lovar er att jag ska bli bättre på det! Men nu är jag inne på gymmet och ska träna lite, min söndagsaktivitet då jag känner mig lite uttråkad idag, perfekt att köra igenom ett pass på gymmet då haha 🙂 Det är något jag verkligen kan rekommendera, om ni inte har något för er, känner er uttråkade och sitter hemma och försöker komma på något att göra – gå till gymmet! Det är vid dessa tillfällen som du ska passa på att få din träning gjord, och då har du ca 1-2 timmar att spendera på dig själv 🙂 Då kan du även unna dig lite bastu efter passet, härligt, eller hur? 🙂
20160117_152332