Lorde – Royals

Har ni hört talas om den nyzeeländska artisten Lorde? Jag hörde talas om henne när gänget från South Park drev om att hon var medelålderns mannen Randy från South Park som skrev låtarna och sjöng, men som dom sedan fixande i autotune så att han/hon skulle låta som Lorde gör (fatta vilken bra reklam ändå, jag hade inte hört talas om henne men tack vara att South park uppmärksammade henne, visseligen på ett märkligt sätt, så googlade jag upp henne för jag var nyfiken på vem hon var). Men hon är verkligen grym 😀 Älskar verkligen hennes sound, det är så olikt de rösterna som är standard bland alla kvinnliga artister nu för tiden, hon har något unikt och spännande i sin röst, love it! Har speciellt blivit beroende av hennes låt Royals då den har et skönt sound och melodin har ett behagligt flow i sig, den måste ni bara lyssna på, har länkat från youtube här nedanför så ni kan lyssna 😀
Men nu ska jag fixa till mig lite, jag och älskligen ska in till stan för att äta något lite snabbt innan vi ska på bio med Lukas och Ninnie för att se Daddy’s Home, en härlig lördagskväll 😀 Vad ska ni hitta på idag? 🙂