Kontraster

Är det inte lite kul vilka kontraster man kan ha i livet? Att man ena dagen far fram och tillbaka mellan olika aktiviteter, men den andra spenderar hela dagen i sängen med en bra bok eller ett filmmarathon. Eller att man enda dagen satsar stenhårt för ett hälsosamt liv med nyttig mat och träning medans man andra dagen vräker i sig goda muffins och en god pizza utan att ta sig till gymmet. Kontraster är underbara att ha i sitt liv och det är bra för en att uppleva de skillnaderna i sin vardag, att man faktiskt lyssnar på vad sin kropp och sinne vill ha för dagen, men även att man uppskattar saker mer när man upplever båda sidorna 🙂
Jag har en sån kontrast med bland annat min träning, jag vill satsa stenhårt med att träna 4-5 gånger i veckan, kondition blandat med styrka, äta kyckling med ris (har inte börjat med det än 🙂 ) och avstå helt från allt som heter sötsaker och onyttigt. Vissa dagar håller jag i det, tränar ett bra pass på gymmet och håller mig borta från goda muffins som jag känner ”sabbar” det jag tränat bort på rullbandet, men vissa dagar så skiter jag fullständigt i det och äter mina muffins och annat onyttigt ändå för att jag vill. Det kallas balans, att kunna unna sig saker när man vill ha det och förstå att bara för att jag äter en muffins så är inte min träning förstörd, det krävs väldigt många muffins för att det ska ge den effekten haha 🙂 Älskar kontraster och att jag kan njuta och hitta charmen i vardagens motsatser ^^
DSCN1504