Bättre Sent Än Aldrig

Igår så tog jag äntligen tag i saken och köpte mig en liten triss-adventskalender så att jag kan ha lite spänning och en egen nedräkning fram tills jul 🙂 Att 10 dagar redan har passerat kan vi strunta i, då får jag bara fler luckor att skrapa på en gång = så mycket roligare 😉 Ni minns väl hur det var när man var yngre (eller det kanske är så för vissa av er idag), 1 december och man kände sig duktig som bara öppnade lucka 1 i sin chokladkalender men så fort man fick smaken av den goda chokladen så kunde man inte hålla sig längre och åt upp alla luckorna innan det ens var dags för lucka 4 haha 😀 Får se hur länge jag kan hålla mig från att skrapa hela denna trisskalendern, ska försöka hålla ut tills den 24 december!
Har ni en kalender ni öppnar en lucka i för varje dag fram tills den 24 december? Eller känner ni att ni har vuxit ifrån det lite 🙂
20151210_204242-1

20151210_204246-1