Måndag – Nya Tag

Och den här gången menar jag det haha 😀 Jag vet att jag alltid säger ”åh jag lovar, nu ska bloggen bli bättre” eller ”nu är inspirationen och motivationen tillbaka, nu kör vi”, men den här gången menar jag det, jag vill inte att bloggen dör ut. Jag gillar min blogg och jag gillar det jag vill få ut med min blogg så jag ska fortsätta sträva mot toppen, och ni är väl med? 🙂
Vad passar då bättre med att börja ta tag i bloggen ordentligt nu när det väl är måndag, man kan helt enkelt bara älska måndagar då det ger ytterligare en anledning att sätta igång med något man skjutit på. Och är det så att du inte kunde starta denna måndag heller, japp men då kommer det en till måndag om 7 dagar, bara att ladda om batterierna och skifta om fokuset lagom tills det. Bra va? 😀 Man kommer inte undan haha 😉
Har en del saker att fokusera på idag, en liten salig blandning av saker så det blir en variation av dagens alla måsten: Ska bland annat söka jobb, förbereda lite inlägg för er om bland annat perfekta julklappar för honom & henne samt mina mål inför 2016, kontakta en bekant om en möjlig photoshoot för att förnya headern, nätshoppa de sista (förhoppningsvis haha) julklapparna, julpynta lite mer här hemma och sist men inte minst fixa mina naglar (hann inte göra det i helgen 🙁 ), sen kankse jag går och tränar, men bara kanske. Om jag orkar ^^ En rolig to-do lista för idag i alla fall, kanske dags att sätta igång då så man hinner bocka av allting innan dagen tar slut 🙂
Vad för roligt ska ni hitta på idag då? Någon julig aktivitet ni har inplanerad eller blir det julklappsshopping efter jobbet och skolan? 🙂
DSCN1173

/ Emilia

You may also like