At The Gym

Woop Woop, vilket bra pass jag fick till, kroppen känns trött så det måste ju vara ett bra tecken haha 😀 Var på nya favoritstället i Sollentuna igen och jag diggar verkligen SATS:s anläggning här, verkligen luftigt och fräscht med alla maskiner man kan tänkas behöva. Det roliga var ju att när jag började träna med min powerwalk som jag gick i 1 tim och 15 minuter, så var gymmet nästan tomt, NICE! Men så fort jag var klar med powerwalken och tänkte att jag skulle träna lite ben så var det som att hela Sollentuna hade välfärdat dit fr att träna samtidigt… haha lite ”gruppträning” så att man kunde motiveras och peppas av varandra för det var smockat med folk men jag körde lite bensparkar för framsida och baksida lår samt gynstolen för (bara) utsida lår då den andra maskinen var ockuperad.. sad face 🙁 Men jag känner mig ändå nöjd, kändes bra i kroppen!
Kollade nya säsongen av Masterchef USA medans jag promenerade, Det Är Så Bra!!! Jag är själv inte så förtjust i matlagning (jag gillar att äta mer 😀 ) men det är ändå något som får mig att fastna för programmet, kanske är det att man blir så sugen på att äta allting dom tillagar men även att man blir så fascinerad av vad de klarar av och hur duktiga dom är 🙂 Om jag tyckte matlagning var kul (har för dålig fantasi och dåligt tålamod när det kommer till just matlagning haha) så hade jag helt klart blivit inspirerad, men om jag ska vara ärlig så blir jag det ändå ^^ Man undrar ju hur gott det är när det får så bra reviews från Gordon Ramsey och de andra i juryn, man vill ju smaka så man vet hur riktigt Masterchef kvalitet smakar haha 😀
DSCN1175

DSCN1180

DSCN1182

DSCN1183

DSCN1184

DSCN1185