Frostigt

God morgon 😀
Brrr så kallt det har blivit nu, den härliga höstvärmen verkar nu vara som bortblåst, så tråkigt då det har varit så skönt haha Äger ingen bra, varm, riktigt tjock vinterjacka så jag tror jag kommer frysa endel haha Brukar liksom alltid köra stil före funktion med vinterjackor, bara den ser snygg ut och gör att jag ser snygg ut (att den sitter bra och inte gör så man ser ut som en marshmallow) så struntar jag i om den är tillräckligt varm eller intd. Så dumt av mig att tänka så, så ska gå på lite vinterjacka-jakt 🙂 Har ni några tips? 🙂
Men märkte ni hur frostigt det var ute nu (ni som var vakna haha)? Det här är det närmsta jag har kommit till att ha någon form av ”snö”, kyla, höstigtväder på min födelsedag de senaste åren, så det är ju kul att det knastrade lite under fötterna när jag gick till tåget 🙂
Juste, idag är det ju min födesledag, wooohooo!! Fyller 24 år idag så happy birthday till mig!! Woop woop 😀
20151121_083554-1
20151121_093444-1

/ Emilia

You may also like