Starta Eget

Hej hej
Sorry att jag har varit så frånvarande sen senaste veckan, mår fortfarande riktigt dåligt och jag måste verkligen anstränga mig för att verka glad.
Är ledsen för att bloggen har blivit lidande, det var inte min mening men när varken energin, orken, glädjen eller ens inspirationen funnits där så har det varit svårt, men ska komma igång igen, för er skull <3 Idag så har jag och mamma varit på mässan Starta Eget vid Stockholmsmässan i Älvsjö, en trevligt uppstyrd mässa med en bra samling av utställare och otroligt intressanta seminarium (i alla fall de två som vi gick på), och både jag och mamma fick bra tips som kan tillämpas till våra respektive företag. Mammas formofunktion.com och jag med min blogg samt min idé som jag ska jobba för nu. Har bokat in ett möte hos Nyföretagarcentrum den 18 november för att få hjälp att ta nästa steg i resan, få råd och tips på hur jag ska gå till väga. Trust me, att ha tagit detta steg att ens boka detta rådgivningsmöte är stort, mamma har tjatat på mig länge men det är nu som jag böjar inse att vill jag att något ska hända så måste jag börja nu.
På det första seminariet vi gick på där Sophia Sundberg pratade om att nätverka och hur man nätverkar så fick vi bland annat lära oss om olika energityper. Tydligen så är det viktigt att anpassa sitt nätverkande utefter vilken energityp sina kunder har då vissa är uppe bland molnen och är helt hyper medans andra kanske är mer down to earth och lugna i sättet. Alla är olika så därför ska man även anpassa och bemöta sina kunder (men även i privatlivet tycker jag) olika för att respektera och väcka ett intresse hos alla människor. Intressant!
Samlade även på mig en del tidningar, tror jag plockade någonting från varje monter haha lika bra att läsa så mycket som möjilgt och suga åt sig så mycket kunskaper man kan. I deras bloggmonter så träffade jag bland annat Anne som var väldigt trevlig, och även tjejerna från BusinessBloggers som jag ska gå en bloggskola hos, kul ^^ Köpte en bok där 30 framgångsrika kvinnor berättar sina hemligheter till hur dem lyckades med sin marknadsföring och sina företag, ska bli spännande att läsa ^^
20151105_165137-1

20151105_164516-1

20151105_163711-1

20151105_165318-1

20151105_180354-1

20151105_180404-1