Jag Har Fått Jobb!!!

JAAAA JAG HAR FÅTT NYTT JOBB!!!! Wiiiieeeii! Så himla kul alltså och jag är så himlans glad över det 😀 Jag ska börja jobba som optikerassistent (det ni haha 😉 ) hos Specsavers i Haninge 😀 Hur kul? 😀 Jag tror det kommer bli en jätterolig, spännande och lärorik arbetsplats och jag längtar så tills jag får börja i slutet av november/början på december ^^ Alla i familjen tror ju nu att jag ska bli optiker haha men det tror jag inte, eller vem vet, man ska aldrig säga aldrig men jag tror jag vill fortsätta rikta in mig på min media och kommunikation som yrkesval 🙂
Jag älskade även hur hela anskökningsprocessen till denna tjänst gick till, jag skickade in min ansökan i torsdags, de ringde upp ca 1 timme senare om jag ville komma på intervju redan i fredags. Jag gick på intervjun och någon enstaka timme senare så ringde dom och sa att de jättegärna vill anställa mig… hur grymt är inte det att inom loppet av 2 dagar både ha skickat in ansökan och sedan fått jobbet? Såna processer gillar jag så man får snabba svar haha 😀
Så nu i november ska jag påbörja min upplärning i samband med min sista jobbmånad på Esprit (det är väldigt tråkigt att lämna men ska bli kul att komma ut på nya äventyr) och sen så byter jag inriktning från kläder till glasögon ^^
Jag vet att det kommer bli väligt lärorikt och mer saker att göra, jag ska liksom genomföra förundersökningar innan kundernas synundersökning, hjälpa till att hitta glasögon som passar, göra beställningar osv, så jag tror, nej jag vet att det kommer bli en rolig arbetsplats 🙂 Weeeey, så jag ska dit nu efter jobbet för att signa kontrakt samt kolla ut lite arbetskläder till mig, wiiiee grattis till mig haha ^^
images37BLP539

One Comment

  1. Grattis! Vilket awesome jobb! Kanske kan komma och kolla in vilka glasögon jag ska ha som accessoar (med fönsterglas då) när du börjat sen 😉

    Kraam