Blue Jeans

God morgon ^^
Nämen titta, jag har mina blåa jeans på mig idag, så ovanligt för mig och det känns lite märkligt att inte vara svartklädd nedtill 🙂 Men det är kul att variera sig och jag tror att jag kommer bli mer bekväm i mina nya jeans under dagen 🙂
Känner mig fortfarande nere idag, är inte mitt gamla vanliga jag alls, men idag gäller det bara att klistra på ett leende för att lura sig själv lite att man är gladare än vad man är. Ska på en viktig grej inom ett jobb idag efter jobbet så då vill jag vara gladare, det är väldigt roligt och spännande så ska berätta för er lite senare idag vad det handlar om, ni kommer nog bli glada ^^ Efter det så tänker jag träna lite, få lite egentid med mina tankar och använda dessa känslor till att pressa mig lite extra eller i alla fall bara få tänka på annat.
Vad ska ni hitta på idag? 🙂
20151027_092335-1
20151027_092344-1

One Comment

  1. Fake it till you make it! Det kommer så småningom. Här blir det också gym (eller jogg ute) plus lite småärenden som skall uträttas 🙂