H&MxBALMANI

Ni har väl inte missat att Balmani har ett samarbete tillsammans med H&M denna höst? Som lanseras i butik nu den 5 november om jag minns rätt, jag har sett kollektionen inne på Theyouway och jag kan faktiskt säga att vissa saker var väldigt fina 🙂 Jag tycker det är kul att H&M har dessa designersamarbeten lite då och då, det ger ett litet lyft och väcker ett intresse för H&M. Jag gillar visserligen H&M som de är redan nu, men det är ändå kul när det händer lite saker också 🙂 Jag har kollat in vad som ska lanseras i butik och jag har hittat några saker som jag gillar, som verkar rätt så coola och häftiga som jag funderar på om jag ska vara snabb som attan för att klicka hem haha Sitta fastklistrad vid datorn när de lanseras så att jag bara kan bam, bam, bam ner med det jag vill ha i varukorgen och klicka hem allt, får se haha 🙂
Vad gillar ni samarbetet mellan Balmani och H&M? Finns det något ni skulle vilja klicka hem? 🙂
balmani

2 Comments

 1. Jag har sett att P.Balmain kommer lansera en kollektion tillsammans med HM. Men hade ingen aning om att Balmani hade något samarbete med dom, Balmani föresten vad är det för designer aldrig hört talas om kan du förklara det för mig 🙂

  • Hej ^^
   Jo men precis, det var det jag syftade på när jag skrev att Balmani har ett samarbete med H&M, att han släpper en kollektion med dom 🙂 Förutom kollektionen så gör dom inget mer tillsammans, vad jag vet iaf haha ^^
   Om jag ska vara ärlig så vet jag inte så mycket om just Balmani som designer, har mest bara hört hans namn när jag läst modetidnngar haha 🙂

   kram kram