Triceps

God morgon ^^
Idag fick jag börja dagen på ett grymt sätt igen, nämligen med ett riktigt bra pass på gymmet där jag verkligen blev helt inne i det jag gjorde då min styrkedel tog över haha 🙂 Körde fokus på triceps och bröst idag, mest fokus på triceps då jag inte riktigt har fastnat för att träna brösten så mycket (det känns så ”onödigt” (egentligen inte då man måste träna alla muskler) med tanke på att man är tjej, då man ändå inte kan forma brösten då det bara är fett) så det blev mycket baksida armar. Nice att ta striden mot det eviga gäddhänget som envisas med att dallra på armarna haha, då gäller det att styrketräna den muskeln och blanda in kondition för att bränna fettet 🙂 Styrketräningen formar ju musklerna under allt fett (om man har något ^^) så därför är kombinationen styrketräning och kondition det bästa för dom kompletterar varandra så bra, samt ha en bra kost ger grymma resultat 🙂 På tal om kosten så ska jag köra den otroligt roliga, smakrika kyckling, ris och broccoli dieten haha det är det ultimata för ens träning om man vill gå ner i vikt. Tråkigt och vääääldigt enformigt men det ger resultat. Jag kommer variera kycklingen med lax, och unna mig något gott på helgerna för att inte tappa allt gott som finns haha 🙂
Men tillbaka till morgonens träning så körde jag på så bra med styrkan att jag helt glömde bort tiden och bara hann med att powerwalka i 30 min innan det var dags att hoppa in i duschen och fixa sig så att jag skulle hinna ta mig till jobbet, då har jag fokuserat bra 😀 Lite gynstol och mage efter det fick runa av passet och det känns riktigt skönt i kroppen just nu 😀
20151008_074537-1

20151008_074543-1

20151008_074546-1