I Could Not Resist

Hej Hej ^^
Alltså jag är bra allt dålig ibland haha dålig på att lyssna på mig själv och min plånbok, varför ska jag vara beroende av att shoppa för haha 😀 Ja ni kan ju gissa vad som har hänt, jag strösurfade runt på H&M för att se lite av höstensnyheter (blev ju typ kär i allt, GE MIG!!) men fastnade för 3 saker som jag råkade, ooppsi, klicka hem… hihi ^^ Jag kan känna mig lite bättre då två av varorna jag köpte faktiskt var på rean så de kostade lite mindre haha.
Peplumtoppen hade jag ändå spanat in ett tag på webbshopen (ett antal månader ^^), har verkligen fastnat för den modellen och för 90 kr är det inte så farligt. Fin färg har den också, rostigt brun/röd, kommer bli snyggt till hösten 🙂 Skorna däremot är jag väldigt förvånad över haha jag som gillar enkla mönster och färger köper ett par loafers i leopardmönster, what? 😛 En kollega på jobbet har ett par och de är rätt coola, billiga var dom så klickade hem dom med, samt en vanlig svart kjol som är lite asymetrisk framtill. Man kan säga att jag shoppade en hel outfit i princip: En topp, en underdel och ett par skor, nice!
shopping