Watch My Back

God morgon ^^
Hur har ni sovit inatt mina darlings? 🙂 Har ni sovit gott och länge, ja ni kanske tom har vaknat för bara en liten stund sedan och gör er redo för jobb och skola 🙂 Så skönt för er, mrn jag var uppe med tuppen idag och var ready to kill it på gymmet vid kl 6 imorse, alltså the feeling man får då! Morgonträning är seriöst det bästa, tränar inte alls lika bra på eftermiddagen som jag gör på morgonen och jag tror det har att göra med energin. När man vaknar så är energiförrådet påfyllt och man orkar mer, men på eftermiddagen så har jobbet eller skolan tagit det mesta och då blir det lite halvdant. Eller så kanske det beror på att det är alldeles för mycket folk där vid 16-18 tiden haha 😀
Så jag har precis kört klart ett styrke och konditionspass (är så fascinerande att jag hinner med båda delarna innan jobbet^^) där jag fokuserade mest på ryggen, lite biceps, lite axlar, mage samt 1 timmes snabb powerwalk efter det. Känner mig helnöjd! 😀 Denna gången så försökte jag göra övningarna så fokuserat och koncentrerat som möjligt så jag verkligen kände hur ryggen fick arbeta. Tänk på det när ni tränar så ni inte tränar fel, det är väldigt viktigt att ni känner att ni jobbar med rätt muskel i en övning samt att ni känner kontakt hela tiden, för att få bästa möjliga effekt mrn även fen rätta effekten av en övning (kan berätta lite mer om det i ett annat inlägg) 🙂
20150904_065549-1

20150904_065759-1