LV

Jag har länge funderat på att uppdatera min garderob av märkeväskor, just nu har jag visserligen bara en väska från ett märke, min dösnygga vinröda väska från Michael Kors jag fick av min älskling på min första födelsedag vi hade tillsammans, älskar den verkligen och jag använder den i princip varje dag 😀 Men det är alltid kul att ha fler väskor, och det är dessutom bra att ha några att variera med så att man inte sliter ut den (även om de slits med stil ^^), så därför har jag hittat en grym tävling där man kan vinna ännu en dösnyggväska från Louis Vuitton, en klassisk stilren Neverfull PM väska 😀 Hur awesome är inte det? 😀 Jag kommer självklart vara med och delta, och om ni också vill vara med så kan ni klicka er in HÄR för att vara med, vet dock inte när sista tävlingsdagen är men ni får, precis som jag, tävla, chansa och hoppas att ni vinner!
louis-vuitton-neverfull